Alle fodertilskud

AnxiKalm pulver, 1200g

Fodertilskud til heste, som kan anvendes i situationer hvor hesten oplever stress, utryghed eller nervøsitet.

Arthroflex Omega (Generel information)

Velsmagende fodertilskud til hunde og katte, der har behov for ekstra næringstilskud til at styrke og vedligeholde bevægeapparatet. Mere info - klik på billedet.

Arthroflex Omega flydende til hund

Velsmagende fodertilskud til hunde, der har behov for ekstra næringstilskud til at styrke og vedligeholde bevægeapparatet.

Arthroflex Omega flydende til kat

Velsmagende fodertilskud til katte, der har behov for ekstra næringstilskud til at styrke og vedligeholde bevægeapparatet.

Arthroflex Omega pulver til hund

Velsmagende fodertilskud til hunde, der har behov for ekstra næringstilskud til at styrke og vedligeholde bevægeapparatet.

Artroflex Plus mikstur, 1000ml

Fodertilskud til heste, der har behov for ekstra næringstilskud til at styrke og vedligeholde bevægeapparatet.

Chillax

Velsmagende fodertilskud til heste, som kan anvendes i situationer hvor hesten oplever stress, utryghed eller nervøsitet.

Diapaste Hest

Velsmagende pasta med mineraler, fibre, dextrose, elektrolytter og probiotikakultur, der beskytter, genopretter og normaliserer mave-tarm funktionen hos heste med løs mave eller ubalance i fordøjelsen.

Immunocare kapsler 60 stk

Fodertilskud med 1,3/1,6 Betaglucan.

Kalm

Jul og Nytår med Kalm - Guide til anvendelse og gode råd. Mere info om produktet – klik på billedet.

Kalm 250ml, 500ml og 1000ml

Velsmagende fodertilskud til hunde, som kan anvendes i situationer hvor hunden oplever utryghed, angst, stress eller nervøsitet. Mere info om produktet – klik på billedet.

Kalm 250ml, 500ml og 1000ml (Brochure)

Brochure Velsmagende fodertilskud til hunde, som kan anvendes i situationer hvor hunden oplever utryghed, angst, stress eller nervøsitet. Se brochure – klik på billedet.

Kalm Kat

Velsmagende fodertilskud til katte, som kan anvendes i situationer hvor katten oplever utryghed, angst, stress eller nervøsitet. Mere info om produktet – klik på billedet.

Kalm Tabletter

Velsmagende fodertilskud til hunde og katte, som kan anvendes i situationer hvor hunden oplever utryghed, angst, stress eller nervøsitet. Mere info om produktet – klik på billedet.

Omega 3-6

Omega olie - med meget højt indhold essentielle umættede fedtsyrer EPA og DHA fra koldtvandsfisk, samt Omega6(GLA) fra kæmpenatlysolie. Mere info om produktet – klik på billedet.

Omega 3-6 (brochure)

Omega 3-6 (brochure) Omega olie - med meget højt indhold essentielle umættede fedtsyrer EPA og DHA fra koldtvandsfisk, samt Omega6(GLA) fra kæmpenatlysolie. Mere info om produktet – klik på billedet.